Početna Uncategorized Servisne informacije 07.06.2022.

Servisne informacije 07.06.2022.

460
0
Podijeli

Policijski službenici PS Živinice evidentirali su tri prijave kriminaliteta na području grada i općine. U pitanju je imovinski delikt, odnosno, oštećenje infrastrukture na području Višće i provala u stambeni objekat i otuđenje stvari u mjestu Donja Lukavica. Evidentirano je 13 ostalih prijava građana.

Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u prethodna 24 sata obavila je 129 pregleda.

Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice nije imala intervencija.

Porodilište: Na porodilištu na UKC Tuzla u protekla 24 sata rođeno je 12 beba, osam djevojčica i četiri dječaka.

JP VIK: Otežano vodosnadbijevanje u Dubravama. Zbog rekonstrukcije na vodovodnoj mreži, doći će do prekida u vodosnadbijevanju u ulici 25. novembar: Omega, Bulevar, Blok I, Blok II, Blok III i Zgrada Čardaklija.

BIHAMK

Stabilne vremenske prilike pogoduju i saobraćajnoj situaciji na putevima u Bosni i Hercegovini. Vozače molimo da, ako putuju na duže relacije, prave češće pauze. Na vrijeme se informišite o prohodnosti puteva i graničnih prelaza, kako bi vaše putovanje učinili ugodnijim i sigurnijim.

Zbog radova na dionici Buna-Počitelj u mjestu Ševaš Njive, svaki dan osim nedjelje i praznika na snazi su dnevne obustave saobraćaja u vremenu od 09 do 12:15 sati, od 13:15 do 15:00 sati i od 17:00 do 19:00 sati. Za vrijeme obustave saobraćaj je preusmjeren na alternativne pravce (Tasovčići-Tromeđa-Mostar, Tasovčići-Masline-Buna i Tasovčići- Domanovići-Buna).

Na graničnim prelazima zadržavanja su kratkotrajna.
Ramiz Rizvanović

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje