Početna aktuelnosti Asfaltirano 300 metara puta kroz poslovnu zonu Ciljuge 2

Asfaltirano 300 metara puta kroz poslovnu zonu Ciljuge 2

675
0
Podijeli

Dobra putna kao i svaka druga infrastruktura preduslov je da određen lokalitet postane atraktivan za investiranje i gradnju  a time i za opći prosperitet zajednice.

Općinska uprava Živinice na čelu sa načelnikom Samirom Kamenjakovićem svjesna je te činjenice i zato značajan broj svojih aktivnosti  posvećuje upravo ispunjavanju tih preduslova kako bi privukla ulagače u našu lokalnu zajednicu.

Općina Živinice,može se reći,ima dobru razvijenu mrežu asfalnih puteva  pa se i iz najudaljenijih kutaka naše zajednice za 10-15 minuta stiže u sam centar grada.

Koliko je asfaltni put značajan za stanovništvo,isto i još više, značajan je i za mnoge privredne subjekte koji egzistiraju ili planiraju raditi na ovom području.

Poslovna zona Ciljuge 2 najmlađa je i može se reći,najperspektivnija poslovna zona u Živinicama i općinska uprava ulaže znatne napore i sredstva da obavi svoj dio posla a to je izgradnja kvalitne putne kao i svake druge infrastrukture.

Ovih dana asfaltira se dionica puta koja će biti od velike koristi poslovnim subjektima u zoni Ciljuge 2 ali i stanovništvu okolnih naselja.

Općinska uprava Živinice,uz pomoć nadzornih organa,vodi računa da se svi infrastrukturni radovi realiziraju kvalitetno i po usvojenim standardima za privredni karakter lokacije koji ima poslovna zona Ciljuge 2.

Time se stiče povjerenje potencijalnih a i sadašnjih investitora u ovu zonu poslovanja a time i njenu dalju ekspanziju.

 

jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje