Početna aktuelnosti BKC Živinice i TV Živinice organizuju show ˝Pokaži šta znaš˝

BKC Živinice i TV Živinice organizuju show ˝Pokaži šta znaš˝

718
0
Podijeli

 

Direktor JU BKC-a Živinice  Elmir Krivalić napravio je kulturni preporod u Živinicama od kako je imenovan na ovu funkciju, pa su tako i mladi u ovom gradu dobili priliku, da uče o umjetnosti kroz Centra za zdravo i kreativno odrastanje,  koji je  jedinstven  primjer u BiH,  gdje  mladi na jednom mjestu imaju sve segmente umjetnosti i obrazovanja.

Rukovodstvo JU BKC Živinice tako je došlo i na ideju da mladima ponudi još jednu u nizu aktivnosti, a to je da pokažu svoje talente kroz show ˝Pokaži šta znaš˝.

Show će biti takmičarskog  karaktera , a prijaviti se mogu zainteresovani sa područja općine Živinice uzrasta od 6 do 18 godina.

Nakon što  pristignu prijave za ovaj show, u septembru će biti održana audicija na kojoj će biti izabrani najbolji koji će uzeti učešće na navedenoj manifestaciji.

Cilj manifestacije je promovirati talente lokalne zajednice i probuditi kreativnost kod djece i mladih , a žiri će nakraju  najboljima dodijeliti nagrade u dvije grupe, tj. djeca i mladi.

Svi Vi koji želite da se prijavite na ovu manifestaciju prijave možete poslati sa naznakom Show za djecu i mlade na adresu:JU BKC  Alije Izetbegovića 42, 75 270 Živinice ili na e-mail adresu ju.bkczivinice@gmail.com

Novinarka:Dijana Svrakić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje