Početna aktuelnosti Firma Mamić otvorila novi objekat!

Firma Mamić otvorila novi objekat!

632
0
Podijeli

Prije 18 godina porodica Mamić započela je vlastiti biznis

Danas ova firma širi svoje kapacitete, zahvaljujući dobrom poslovanju i kupcima koji se uvijek vraćaju proizvodima koje nudi Mamić.

Kao rezultat dugogodišnje uspješne poslovne politike danas je u industrijskoj zoni Maline Firma Mamić otvorila savremen salon tepiha i laminata te ostalih potrepština za kuću.

Prostor obuhvata 3000m2 a investicija je vrijedna oko 1,5 milion KM.

U novootvorenom prostoru 12 novih radnika dobilo je priliku za zaposlenje s tim da je jedan dio objekta(1000m2) iznajmljen firmi koja proizvodi dijelove za automobile i u tom dijelu je zaposleno 50 radnika.

Danas je u novom salonu tepiha i laminata u Malinama, posjetiocei popust roba:laminati po cijeni nižoj za 10 odsto, tepisi do 20 odsto, te ostali artikli do 10 odsto popusta.

Sve ovo posjetioci će moći kupiti po nižim cijenama u narednih pet dana od otvaranja salona u Malinama.

Firma Mamić, koja je specijalizovana za prodaju širokog asortimana kvalitetnih tepiha, presvlaka za sećije, te laminata i drugih kućnih potrebština, postigla je pozitivne poslovne rezultate što je rezultiralo i otvaranjem nekoliko novih prodajnih salona. Ukupno zapošljavaju 22 radnika u tri objekta u Živinicama i jednim salonom u Banovićima.

Brend “Mamić -za ljepši dom” je postao prepoznatljiv za kupcima širom Kantona, što svakako doprinosi i širenju bolje slike o našem Gradu, istakao je na današnjem otvaranju novog objekta gradonačelnik Samir Kamenjaković.

Firma Mamić je drušveno odgovorna firma koja pored toga što upošljava radnike vrlo često i sponzori brojnih sportskih i drugih manifestacija u Gradu Živinice.

Stoga ni njima nije izostala podrška prilikom izgradnje objekat u Malinama.

Porodica Mmaić pokazala je kako se sa dobrom idejom i odgovornošću prema poslu može razviti veliki biznis.

Kvalite suluge kupci prepoznaju i uvijek nagrađuju svojim povjerenjem.

U novootvorenom objektu usluga je podignuta na još veći nivo ali  ponuda, stoga ne sumnjamo da ćete prilikom posjete pronaći sve ono što vam je potrebno za vaš dom.

Merisa Mujčinović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje