Početna aktuelnosti Gradonačelnik Began Muhić odao priznanje KK Basket Živinice na postignutim uspjesima

Gradonačelnik Began Muhić odao priznanje KK Basket Živinice na postignutim uspjesima

191
0
Podijeli


Košarkaški klub Basket Živinice egzistira tek nekoliko godina, a već je postigao takve rezultate da bi mu na tome mogli pozavidjeti i bosanskohercegovački klubovi sa  višedecenijskom tradicijom.

Ova sezona je bila naročito uspješna pa ne čudi što je jučer Gradonačelnik Živinica Began Muhić upriličio prijem za predstavnike ovog kluba kako bi im u svoje i ime grada odao priznanje na uspjehu i dobroj prezentaciji kako naše lokalne zajednice tako i države Bosne i Hercegovine.

Košarkaši Košarkaškog kluba Basket Živinice u ovoj sezoni plasirali su se u viši rang takmičenja, u uličnoj košarci predstavljali su Bosnu i Hercegovinu na takmičenju u Slovačkoj, a povrh toga ovaj klub ima kvalitetnu školu košarke koju pohađa oko dvije stotine mladih polaznika.

U prijatnom susretu i razgovoru, Gradonačelnik Began Muhić iskazao je riječi pohvale za postignute rezultate Košarkaškog kluba Basket Živinice i izrazio punu podršku za naredni period ovom mladom i uspješnom sportskom kolektivu.

Na kraju, Gradonačelnik Muhić je predstavnicima Košarkaškog kluba Basket Živinice uručio i Zahvalnicu u ime Gradske uprave i Grada Živinice za doprinos razvoju i uspjesima živiničkog sporta.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje