Početna aktuelnosti Gradonačelnik Živinica upriličio prijem za kadetsku selekciju RK Konjuh Živinice

Gradonačelnik Živinica upriličio prijem za kadetsku selekciju RK Konjuh Živinice

211
0
Podijeli

Kadetska selekcija Rukometnog kluba Konjuh Živinice već treću godinu za redom osvaja državna prvenstva Bosne i Hercegovine.

Ovaj izvanredan uspjeh ponukao je Gradonačelnika Živinica Begana Muhića da upriliči prijem ovih mladih, skromnih i nadasve talentiranih momaka kako bi im odao priznanje za dostojno afirmiranje grada Živinice u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

Predsjednik Rukometnog kluba Konjuh Živinice Mufid Muminović, u svom izlaganju, upoznao je Gradonačelnika Muhića sa svim uspjesima živiničkih rukometnih nada koje već sada čine okosnicu Kadetske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a tri dječaka su već počela nastupati i za prvi tim RK Konjuh Živinice.

Gradonačelnik Živinica Began Muhić odao je priznanje mladim igračima “Stolara” i izrazio i svoj veliki ponos jer je i sam Predsjednik Skupštine RK Konjuh Živinice.

Zaista lijep prijem završio je dodjelom Zahvalnice grada Živinice Rukometnom klubu Konjuh Živinice za sve uspjehe, a naročito kadetske selekcije koja je trostruki prvak države Bosne i Hercegovine.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje