Početna aktuelnosti Gradski bulevar bez vode

Gradski bulevar bez vode

320
0
Podijeli

POLICIJA- Prema informacijama koje smo dobili u Policijskoj stanici Živinice u toku jučerašnjeg dana i noći nije bilo narušavanja javnog reda i mira, kriminalnih radnji niti saobraćajnih nezgoda. Zabilježeno je 10 ostalih događaja.

HITNA- U Hitnoj službi doma zdravlja Živinice pregledano je 149 pacijenata, tim ljekara i medicinara 3 puta je izlazio na teren.

VATROGASCI- Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice nije imala intervencija.

JPVIK- Jučer od 17:00h građani Gradskog bulevara ostali su bez snabdjevanja vodom, zbog kvara na cijevi koja je neadekvatno ugrađena nekad ranije. Bez vode su svih pet blokova, radnici Vik-a u toku današnjeg dana nastojat će otkloniti spomenuti kvar.

PORODILIŠTE – U Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođeno je šest beba, četiri dječaka i dvije djevojčice.

BIHAMK- Danas počinje nova školska godina i očekuje se veliki broj djece na saobraćajnicama. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da budu maksimalno oprezni u zonama blizu škola. Podsjećamo da je brzina kretanja vozila u blizini škola do 40 km/h.

Merisa Mujčinović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje