Početna Uncategorized Grejna sezona u Živinicama počinje 15.oktobra 2021.godine

Grejna sezona u Živinicama počinje 15.oktobra 2021.godine

349
0
Podijeli

Javno preduzeće Horizontala Živinice uspješno je završilo  ovogodišnji remont postrojenja i instalacija za grijanje i spremno dočekuju novu grejnu sezonu koja zvanično počinje 15 oktobra 2021 godine .

Služba za centralno grijanje i pogrebnu djelatnost JP  Horizontala Živinice toplotnom energijom snabdijeva 1787 m2  poslovnog prostora te 5059 m2  stambenog.Iz ovog preduzeća ističu da je sve  spremno za novu grejnu sezonu u gradu Živinice.Pripemne radnje odnosno ljetni remont postrojenja i instalacija je završen ,i spremno dočekuju novu grejnu sezonu koja zvanično počinje 15 oktobtra 2021 godine.

Pored problema sa korisnicima, koji kako ističu, svoje obaveze ne izmiruju na vrijeme tj korisnicima koji ne plaćaju redovno usluge grijanja ove godine naišli su i na još neke poteškoće.

Uprkos problemima sa kojima se susreću kažu da to neće uticati na isporuku njihovih usluga građanima koji iste koriste.Naime, blagovremenim  izvršenjem svih pripremnih radnji obezbijeđe je nesmetan početak grejne sezone  koja kako smo već kazali počinje 15.oktobra 2021 godine.

Sabina Kavgić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje