Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 01.07.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 01.07.2021.

180
0
Podijeli

Službenici policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu.

Povrijeđenih osoba nije bilo u sudaru dva putnička motorna vozila na magistralnom putu M-18 na raskrsnici prema Topličkoj ulici.

Zabilježeno je i 15 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 97 zdravstvenih usluga građanima te su imali četiri terenska izlaska.

Profesionalna vatrogasna jedinica nije imala intervencija.

Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je sedam beba, pet dječaka i dvije djevojčice.

Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području grada Živinice  u proteklom danu i noći bilo je otežano.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da su u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) u vremenu od 05 do 20 sati u funkciji obje trake, dok se u terminu od 20 sati do 05 sati saobraća naizmjenično-jednom trakom.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje