Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 02.07.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 02.07.2021.

168
0
Podijeli

Službenici policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem jednog lica u naselju Dubrave Gornje.

Zabilježeno je i jedno krivično djelo teška krađa na površinskom kopu Dubrave.

Evidentirano je i 12 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 86 zdravstvenih usluga građanima te su imali tri terenska izlaska.

Profesionalna vatrogasna jedinica nije imala intervancija.

Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je sedam beba, četiri dječaka i tri djevojčice.

Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanlizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području grada Živinice u proteklom danu i noći bilo je otežano.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da se radovi izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) u vremenu od 05 do 20 sati u funkciji su obje trake, dok se u terminu od 20 sati do 05 sati saobraća naizmjenično-jednom trakom.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje