Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 17.06.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 17.06.2021.

177
0
Podijeli

Službenici policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira jednog lica drskim ponašanjem i fizičkim napadom na službenika policijske uprave.
Zabilježeno je i 10 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Profesionalna vatrogasna jedinica imala je jednu tehničku intervenciju u ulici Alije Izetbegovića.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 86 zdravstvenih usluga građanima te su imali jedan terenski izlazak.

Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je devet beba, pet dječaka i četiri djevojčice.

Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području grada Živinice u proteklom danu i noći bilo je uredno.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da se na putu Tuzla-Kalesija zbog radova u tunelu Čaklovići saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.
U toku su i radovi u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, gdje se tokom dana saobraća naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23-04:30 sati) saobraćaj kroz tunel obustavlja.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje