Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 20.05.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 20.05.2021.

139
0
Podijeli

Iz percepcije službenika policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada bilo je mirno pa su evidentirali samo devet prijava građana iz oblasti ostali događaji.
Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 76 zdravstvenih usluga građanima te su imali pet terenskih izlazaka.
Profesionalna vatrogasna jedinica nije imala intervencija
Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je šest beba, tri djevojčice i tri dječaka.
Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području našeg grada u proteklom danu i noći bilo je uredno.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da pretežno mokar ili vlažan kolovoz i povećana opasnost od odrona karakterišu saobraćajnu situaciju u većem dijelu BiH.
Zbog radova u tunelu Čaklovići na dionici Tuzla-Kalesija saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.
U toku su radovi u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, gdje se tokom dana saobraća naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23-04:30 sati) saobraćaj kroz tunel obustavlja.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje