Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 22.02.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 22.02.2021.

156
0
Podijeli

Službenici policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su tri krivična djela. U Partizanskoj ulici zabilježeno je krivično djelo teška krađa. U Topličkoj ulici te naselju Dubrave Gornje evidentirano je krivično djelo teška krađa prilikom provala u porodičnu kuću.

Evidentirana je i jedna saobraćajna nezgoda na regionalnom putu R-455A u naselju Šerići. U sudaru dva putnička motorna vozila nije bilo povrijeđenih osoba.

Zabilježeno je i devet prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružili su 115 zdravstvenih usluga građanima, te su imali 11 terenskih izlazaka.

Profesionalna vatrogasna jednica nija imala intervencija.

Prema informaciji iz javnog preduzeća Vodovod i kanalizacije Živinice vodosnabdijevanje na području grada i prigradskih naselja te Dubrava Gornjih i Donjih bilo je uredno.

Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je pet beba, tri djevojčice i dva dječaka.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da se  saobraća  po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu, a upozoravaju na učestale odrone na brojnim dionicama i savjetuju oprezniju vožnju. Napominju vozače da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje