Početna Uncategorized Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa podizanja...

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2018. godinu

922
0
Podijeli

Turistička zajednica TK objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude TK za 18. godinu.

Radi se o sredstvima u iznosu od 70.hiljada KM.

Program  Javnog poziva je podijeljen  u tri lota.

Prvi Lot  podrazumijeva sufinansiranje/ dojelu bespovratnih novčanih sredstva Turističke zajednice TK za programe razvoja i uvođenja turističkih proizvoda na turističko tržište u iznosu od 10.000 KM.

Drugi Lot podrazumijeva uređenje i stavljanje u turističku funkciju javnih sadržaja i turističke infrastrukture,  te podrška ekološkim ekološkim aktivnostima na zaštiti prirode , u ukupnom iznosu od 40.000 KM.

Dok treći Lot podrazumijeva Program podrške u organizaciji značajnih turističkih , kulturno-sportskih i drugih manifestacija koje se održavaju na području TK, podrška medijskom praćenju i kreiranju  pozitivne  medijske slike turizma i turističkih potencijala TK  u ukupnom iznosu od 20.000KM.

Javni poziv ostaje otvoren 15 dana, tačnije do 14.maja 2018 godine.

Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje