Početna aktuelnosti JU Gimnazija Živinice: 6. juna upis učenika

JU Gimnazija Živinice: 6. juna upis učenika

2572
0
Podijeli

JU Gimnazija Živinice vršit će upis učenika 6. Juna. Upisom učenika planira se 5 novih odjeljenja i to 3 općeg smjera te 2 odjeljenja Gimnazije Informacionih tehnologija. Dokumentacija koja je potrebna mora biti originalna i to:, Svjedočanstva od 6., 7., 8., i 9., razreda, rodni list ne stariji od 6 mjeseci te prijavni obrazac koji će dobiti i popuniti u školi na dan upisa.
JU Gimnazija spada u najmodernije i najopremljenije škole u TK. Škola raspolaže modernim učionicama koje su opremljene svim potrebnim nastavnim pomagalima, kabinetima fizike, hemije, biologije, savremeno opremljenim informatičkim kabinetima te nizom ostalih dobroopremljenih kabineta koji doprinose tome da učenici i profesori imaju optimalne uslove za rad. I naredne generacije koje svoje srednješkolsko obrazovanje planiraju ostvariti u JU Gimnazija Živinice očekuje nastavni plan i program dostojan jednog Gimnazijalca. Svi koji se opredijele upisati Gimnaziju u Živinicama imat će tri upisna roka.
Gimnazija se nebrojeno puta pokazala kao najbolji izbor za one učenike koji planiraju studirati bilo koji fakultet. Jasna usmjerenja za učenike osmog razreda su veoma rijetka, a iz Gimnazije mogu na bilo koji fakultet, često, sa puno boljim rezultatima od drugih srednjih škola, ističu u ovoj odgojno-obrazovnoj Ustanovi. Također, poželjeli su sretan i uspiješan početak svim školarcima koji budu pohađali Gimnaziju Živinice.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje