Početna aktuelnosti Mališani Dječijeg obdaništa posjetili salon tepiha i laminata Mamić

Mališani Dječijeg obdaništa posjetili salon tepiha i laminata Mamić

646
0
Podijeli

U industrijskoj zoni Maline smješten je savremen salon tepiha i laminata te ostalih potrepština za kuću firme Mamić.

Svoja vrata vlasnici su danas otvorili za mališane Dječijeg obdaništa Živinice. Dječica su se na samom ulazu u izložbeni prostor obradovala igrački Djeda mraza  koju su domaćini maksuz postavili za njihovu posjetu oko kojeg su se okupili sa željom da ga dodirnu.

U izložbenom dijelu salona dječica su sa oduševljenjem gledala ponudu koju Mamić ima za njihov uzrast i dječije sobe, tepihe sa likovima iz crtanih filmova i bajki. Bilo je tu dosta ponuda kako za dječake tako i djevojčice.

Ovo je sam jedna u nizu posjeta koje Dječije obdanište organizira za korisnike, kako bi se djeca upoznala sa brojnim djelatnostima kojima se naši privrednici bave.

Vlasnici firme Mamić su se potrudili da djeci boravak u salonu tepiha i laminata  ostane u naljepšem sjećanju, pokazali su im sve što ih zanimalo, odgovarali na dječija pitanja a za kraj im pripremili i prigodne poklone i druženje uz sok i slatkiše.

Prije 18 godina porodica Mamić započela je vlastiti biznis

Danas ova firma širi svoje kapacitete, specijalizovana je za prodaju širokog asortimana kvalitetnih tepiha, presvlaka za sećije, te laminata i drugih kućnih potrebština, postiže  pozitivne poslovne rezultate što je rezultiralo i otvaranjem nekoliko novih prodajnih salona. Ukupno zapošljavaju 22 radnika u tri objekta u Živinicama i jednim salonom u Banovićima.

Pored dobrih poslovnih rezultata Mamić je društveno odgovorna firma koja pomaže razvoju lokalne zajednice kroz brojne sfere društveno kulturnog rada. Što su pokazali i danas, ugostivši djecu Dječijeg obdaništa.

Druženje je završeno razmjenom poklona između posjetilaca i domaćina a djeca su sa sobom u znak sjećanja na ovaj dan ponijela i tepih za svoju učionicu.

Merisa Mujčinović Husić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje