Početna aktuelnosti Načelnik Kamenjaković danas u radnoj posjeti menadžmentu Gradske dvorane Živinice

Načelnik Kamenjaković danas u radnoj posjeti menadžmentu Gradske dvorane Živinice

111
0
Podijeli

Načelnik općine Živinice Samir Kamenjaković,nakon što je u Novogodišnjoj noći posjetio sve važnije dežurne službe u gradu,danas je krenuo i u obilazak nekih od javnih preduzeća i ustanova na području naše lokalne zajednice.

Prva na redu bila je Gradska dvorana Živinice.

Općina Živinice je u protekloj godini uložila značajna finansijska sredstva u Gradsku dvoranu u Živinicama kako bi se osigurali bolji uslovi za sve korisnike dvorane,i u trenažnom i u takmičarskom segmentu.

Zbog toga,danas je načelnik općine Samir Kamenjaković,posjetio Dvoranu i zajedno sa direktorom  Samir Šahinpašićem obišao istu kako bi vidio šta se uradilo i ušto se investirao budžetski novac.

Direktor Dvorane istakao je svoje zadovoljstvo što se prvi čovjek općinske administracije odlučio na samom početku godine posjetiti upravo preduzeće kojim on rukovodi.

Direktor Šahinpašić istakao je i nekoliko kapitalnih projekata koji su se realizirali u protekloj godini i uz pomoć općine Živinice.

Nakon 14 godina egzistiranja,Gradska dvorana Živinice polako ali sigurno dolazi u zonu stabilnog poslovanja i potpunog ispunjavanja misije zbog koje je izgrađena-osiguravanja uslova za razvijanje rekreativnog i profesionalnog  sporta u općini Živinice.

Naravno,značajna participacija i podrška općine u mnogome je doprinijela da slijede dobre godine za živinički hram sporta.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje