Početna aktuelnosti Namještaj firme Alu-kal na sajmu u Sarajevu

Namještaj firme Alu-kal na sajmu u Sarajevu

664
0
Podijeli

Na na najvećem privrednom  događaju u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodnom sajamu SARAJEVO4WALLS koji se održao u Sarajevu, u periodu od 11. – 14. Aprila 2019. godine u Olimpijskom kompleksu Zetra na prostoru od 10.000 metara kvadratnih u dvije sajamske hale, svoje proizvode izložila je renomirana živinička firma Alu-kal.

Firma DOO Alu – Kal osnovana je 2004.godine, čija je osnovna djelatnost proizvodnja aluminijske i PVC stolarije, a tokom rada doživljava ekspanziju i 2010.godine orjentiše se ka proizvodnji pločastog i tapaciranog namještaja.

Prema ostvarenoj proizvodnji i kvalitetu proizvoda DOO Alu-Kal svrstava se u red vodećih firmi u okviru navedene djelatnosti.

Stoga su odlučili da ove godine svoje proizvode izlože na Sajmu u sarajevu.

Iz godine u godinu Alu-kal postiže sve bolje poslovne rezultate i proširuje proizvodne pogone.

Prema riječima suvlasnice Mirsade Tulumović-Kalajac izlazak na sajam ima za cilj da se oni kao firma pokažu u onome u čemu su najbolji a ujedno upoznaju ljude iz svoje branše sa kojima razmijenjuju iskustva. Ističe, da je sajam bio pun pogodak u svakom smislu, jer ono što je alu-kal ponudio svakako je prepoznato od strane kupaca.

Dizajn, kvalitet, funkcionalnost, trendovi u bijama i modelima namještaja Alu-kal svake godine izdiže na još veći nivo.

Na sajmu su još jednom potvrdili da su u rangu najboljih firmi za proizvodnju namještaja u BiH.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje