Početna aktuelnosti Renesansa namještaj po prvi put izložen na sajmu

Renesansa namještaj po prvi put izložen na sajmu

488
0
Podijeli

Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja SARAJEVO4WALLS u Bosni i Hercegovini predstavila se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda, kao i sva prateća industrija za uređenje enterijera i eksterijera.

Jedna od živiničkih firmi koja je izložila svoje proizvode u drugoj sajamskoj hali je firmaza proizvodnju i promet namještaja Renesansa d.o.o..

Menadžer prodaje ističe da je misija Renesanse da ispune zahtjeve kupaca po pitanju asortimana, dizajna, funksionalnosti i kvaliteta, što njihovi zaposlenici itekako ispunjavaju a to je pokazala i zainteresiranost kupaca na sajmu.

Renesansa na domaćem tržištu postiže odlične poslovne rezultate a svojim kvalitetom proizvoda polako izlaze i na inostrana tržišta. Duga tradicija proizvodnje namještaja osnovni je garant kvaliteta koji nude.

Na sajmu u Sarajevu Renesansa je potvrdila da je  sinonim za lijepo oblikovan i funkcionalan namještaj visokog kvaliteta i dobrih cijena, uz prepoznatljiv slogan : “PREPORODITE SE” i “ŽIVITE RENESANSU“.

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje