Početna aktuelnosti Nedim Sivčević proglašen za najboljeg nastavnika bivše Jugoslavije

Nedim Sivčević proglašen za najboljeg nastavnika bivše Jugoslavije

388
0
Podijeli

Prva međunarodna konferencija Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije (ANN_EX_YU) održana je  od 1. do 3. Marta, ove godine u Skoplju. Najbolji nastavnici Ex Jugoslavije je profesionalna porodica svih nastavnika koji ispunjavaju kriterijume pomoću kojih se vrši selekcija u cilju stvaranja prestižne organizacije.

Ukoliko ispunjavate 10 od ukupno 27 kriterijuma, jedan ste od ravnopravnih članova asocijacije i stičete pravo da kroz aktivnu saradnju sa najboljim nastavnicima regiona jačate svoje kompetencije. Ukoliko ispunjavte 15 od ukupno 27 kriterijuma, jedan ste od članova asocijacije i stičete pravo na zvanje “Najbolji Nastavnik Ex Jugoslavije”. Ukoliko ispunjavate 20 od ukupno 27 kriterijuma, jedan ste od počasnih članova asocijacije i pored prava na zvanje “Najbolji nastavnik Ex Jugoslavije”, stičete i titulu “Zvijezda obrazovanja Ex Jugoslavije”.

Nagrađeno je 40 nastavnika od toga četiri iz Bosne i Hercegovine, među kojima je i naš sugrađanin Nedim Sivčević uposlenik JU Druga OŠ Živinice.

Novinarka/Merisa Mujčinović/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje