Početna aktuelnosti Odvoz komunalnog smeća i otpada ,firma RIF POST od danas počinje sa...

Odvoz komunalnog smeća i otpada ,firma RIF POST od danas počinje sa radom

2480
0
Podijeli

Jedna od dvije privatne firme koje su odlukom Općinskog vijeća Živinice preuzele odvoz komunalnog otpada u naredna dva mjeseca je firma RIF POST doo Živinice.Kako je prethodno i najavljeno danas su radnici pomenute kompanije počeli sa radom na terenu.

Nakon što su proteklih nekoliko dana radili na raščišćavanju lokacija sa kojih će u naredna dva mjeseca vršiti odvoz komunalnog otpada ,danas je izvršeno pokrivanje terena kako bi građani koji to žele sa pomenutom firmom sklopili ugovore o saradnji.Lokacije koje pokriva firma RIF POST doo Živinice su prigradska naselja i sela sa područja općine Živinice tj. zona 2 .

Nakon što se ustanove potrebe građana sa pomenutih lokacija odrediti će se i raspored na osnovu kojeg će se vršiti odvoz komunalnog otpada i smeća .

Svi zainteresovani građani koji su nastanjeni na zoni 2 u narednim danima imati će priliku na licu mjesta sa radnicima koji obilaze terene da sklope ugovore ,a isto mogu uraditi i u sjedištu firme koja se nalazi na adresi Stari Đurđevik doo ili na broj telefona 061 407 251,istakao je direktor RIF POST doo Živinice Rizah Vejzović .

 

Sabina K.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje