Početna Vijesti iz zemlje Omega d.o.o. nastavlja širenje mreže maloprodajnih objekata otvaranjem OMEGA SHOP-a u Visokom

Omega d.o.o. nastavlja širenje mreže maloprodajnih objekata otvaranjem OMEGA SHOP-a u Visokom

348
0
Podijeli
  • U petak 24.02.2023. godine, Omega d.o.o. je otvorila novi ekskluzivni Omega shop u Visokom koji se nalazi na adresi Gornje Rosulje br.90, Visoko.
  • Omega d.o.o. je trgovačka kompanija koja uspješno posluje preko 32 godine. Danas je lider na BH tržištu bijele tehnike i potrošačke elektronike, te kao generalni uvoznik brendova Beko i Grundig svoje proizvode plasira na tržište kroz 37 maloprodajnih objekata i mrežom preko 150 distributera širom BiH.

  • Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa možete pronaći veliki izbor GRUNDIG led televizora kao i uređaje brendova Samsung, Tefal, Rowenta, Electolux, Philips te peći na čvrsto gorivo Alfa plam.

  • Kupovina u Omega shop-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi sa kojima Omega d.o.o. ima ugovor, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Povodom otvorenja, u Omega shopu Visoko kupci ostvaruju 10% popusta na kompletan neakcijski asortiman. Najbrži kupci na poklon dobijaju mali kućanski aparat brenda Beko ili Grundig, a sve kupce očekuje lijepo druženje.

Hvala vam na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i pozivamo vas da posjetite novi Omega shop.

Mjesto sigurne kupovine.

Dobrodošli!!!

Omega shop Visoko

S.A./Alma Krasnići mr.oec.
Voditelj marketinga

               

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje