Početna aktuelnosti ONLINE AUKCIJA FOTOGRAFIJA

ONLINE AUKCIJA FOTOGRAFIJA

1222
0
Podijeli

SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy organizuju online aukciju fotografija u periodu od 04.11.-15.11.2019.Putem online aukcije na platformi https://alfaenergygroup.com/photo2019voting/ svi zainteresirani mogu anonimno sudjelovati i nadmetati se za neku od 20 fotografija, pristiglih  na konkurs Ključ sreće – Humanost kroz objektiv. Prethodno je samo potrebno poslati email sa željom za učešće na info@alfaenergygroup.com zbog evidentiranja učesnika.

Sredstva od aukcije fotografija u 100% iznosu su direktna podrška radu SOS Dječijih sela u BiH, a učesnici mogu biti pojedinci ili predstavnici kompanija ili drugih pravnih subjekata.

”Sarađujemo već dugo sa SOS Dječijim selima BiH a ove godine smo odlučili učiniti nešto drugačije, odnosno našim primjerom pokušati pokrenuti pozitivan društveni trend.  – Faris Kreso, direktor SEE, Alfa Energy grupacija. 

„Već dugi niz godina kompanija Alfa Energy na različite načine podržava rad SOS Dječijih sela BiH. Ove godine su to učinili na jedan divan način organizirajući foto-konkurs sa temom„Ključ sreće“. Naša je sreća što imamo prijatelje poput kompanije Alfa Energy, koja iz godine u godinu pruža trenutke sretnog odrastanja djeci koja su svoj topli dom pronašla u okrilju SOS porodica“- istakla je Mirela Gruenther-Đečević, Nacionalna direktorica SOS Dječijih sela BiH.

Trenutno u dva bosanskohercegovačka SOS Dječija sela odrasta 223 dječaka i djevojčice.

SOS Dječija selaBiH pružaju podršku prvenstveno djeci bez roditeljskog staranja kroz porodični model brige, ali i djeci u riziku odvajanja od porodica porijekla kroz Program jačanja porodica, te edukativne programe i druge aktivnosti u zajednicama.

Alfa Energy Group je međunarodna grupacija koja se bavi strateškim savjetovanjem komercijalnih potrošača energenata. Sa kancelarijama u Londonu, Čikagu, Frankurtu i Sarajevu, ova grupacija se već 20 godina brine za efikasno upravljanje energijom svojih 4.000 klijenata. Alfa Energy Group je članica Britanskog poslovnog kluba u BiH.

Partneri projekta:

Plus Computers

Swissotel Sarajevo

/Samka A./

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje