Početna aktuelnosti OŠ Dubrave donirana oprema za kabinet informatike

OŠ Dubrave donirana oprema za kabinet informatike

313
0
Podijeli

Uprava OŠ Dubrave svake godine nastoji da realizira neke od važnih projekata koji doprinose boljim uslovima rada kako uposlenika tako i olakšavaju usvajanje novih znanja učenika Dubrava.

Vrijedni menadžment škole uspio je ove godine da obezbjedi donatorska sredstva za opremanje jednog od kabineta preko LOT tima turske vojne misije u sastavu EUFOR-a.

vrijednost doniranih kompjutera i namještaja te trakastih zavjesa za sve učinoce je 25 hiljada KM.

Mnogo je još projekata koje treba realizirati u narednom periodu kaže direktor  Sanel Mumić, ali je najbitnije da se učenici u narednoj školskoj godini vrate u školske klupe.

Školska 2019/2020.godina uspješno je završena na nešto drugačiji način nego ranijih godina, ali su i učenici i nastavnici uspjeli savladati novi način obrazovanja i školsku godinu bez problema privesti kraju.

U OŠ Dubrave u posljednje vrijeme realiziran je niz projekata na uređenju enterijera i eksterijera škole.  Uređene su učionice i nova fasada na objektu a nešto ranije je u popunosti zamijenjena i stolarija.

Prilikom izvođenja radova na regionalnom putu R 469 urađen je i bolji prilaz školskom objektu.

U narednom periodu menadžment i uposlenici će dati maksimum da i preostale projekte realiziraju kako u saradnji sa ministarstvom i lokalnom zajednicom tako i od donatorskih sredstava.

Merisa Mujčinović Husić

Podijeli
Prethodni članakCOVID-19
Sljedeći članakSaobraćajna nesreća u Priluku

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje