Početna aktuelnosti Otvoren Bingo tržni centar u Živinicama

Otvoren Bingo tržni centar u Živinicama

947
0
Podijeli

Svi putevi danas su u Živinicama vodili prema Bingu, živiničani su s nestrpljenjem čekali otvaranje novoizgrađenog tržnog centra Bingo na mjestu gdje je prije 17.godina otvoren prvi hiper market ove kompanije.

Objekat koji je danas na mjestu nekadašnjeg hiper marketa sigurno je da su građani Živinica zaslužili svojim povjrenjem prema kompaniji Bingo svih ovih godina.

Bingo je to znao nagraditi velelepnim zdanjem  u kojem su smješteni poznati svjetski brendovi, kuglana, igraonica, restoran…

Riječ je o savremenom tržnom centru koji se prostire na više od 30.000  kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba.

Otvaranjem tržnog centra u Živinicama, Bingo nastavlja svoju ekspanziju. Krajem prošlog mjeseca otvorio je svoju 207. poslovnicu u Gornjem Vakufu / Uskoplju, a najavio da će ih do kraja godine otvoriti još nekoliko.  Na današnjem svečanom otvranju za posjetioce je pripremljen bogat program za sve uzraste te nagradne igre i popusti.

Ovakav jedan objekat će brendirati općinu Živinice i mi ćemo postati centar okupljanja jedne regije i ta vrijednost koju dobijamo je u tome što ćemo postati prepoznatljivi kao i sam brend Bingo kazao je gradonačelnik Živinica koji je danas bio prisutan na otvaranju tržnog centra Bingo.

Sada više Živiničani ne moraju ići nigdje po ono što im je potrebno jer je sve smješteno na dohvat ruke u novootvorenom Bingo tržnom centru Živinice.

Merisa Mujčinović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje