Početna aktuelnosti Otvorena nova benzinska pumpa u Živinicama “NUTRIA”

Otvorena nova benzinska pumpa u Živinicama “NUTRIA”

529
0
Podijeli

U Živinicama je u subotu otvorena nova Benzinska pumpa u Malinama, koja je dio porodične firme NUTRIA d.o.o.

Nutira d.o.o. posluje na području Živinica, TK, BiH ali i u zemljama Evrope od 2000.godine kada je počela sa radom u niskogradnji.

Od 2004.godine Nutria se proširuje na međunarodni transport a od 2015.godine počinje sa proizvodnjom alu i pvc stolarije sa njemačkim profilima što ih svrstava u najkvalitetnije u ovoj oblasti proizvodnje.

Do otvaranja benzinske pumpe Nutria d.o.o. zapošljavala je 60 radnika, otvaranjem pumpe i i dvije poslovne jedinice u sklopu nje još 11 radnika je zaposleno.

Svečano otvaranje benzinske pumpe upriličeno je uz prisustvo brojnih zvanica i građana koji su došli da iskoriste gratise koje je vlasnik taj dan za njih pripremio.

Vrpcu su presjekli vlasnik Nusret Šarić i njegova supruga Atifa a oni su ti koji su i prvi nasuli gorivo na benzinskoj pumpi Nutria.

/foto:Šefik Gadžo/

U sastavu Benzinske pumpe NUTRIA u Malinama je i market s non stop radnim vremenom, kao i kafe bar s radnim vremenom od 6 do 22 sata.

„Prije 90 dana ušli smo u posjed benzinske pumpe, koja je bila u dosta trošnom stanju i devastirana.Uložili smo dosta napora da napravimo jedan moderan objekat na usluzi brojnim građanima koji prolaze ovim magistralnim putem.Od 2000-te godine, kada smo počeli raditi, brzo smo shvatili da se na tržištu jedino opstaje kvalitetom, te smo tako i počeli.Danas ne mogu obećati da ćemo biti najjeftiniji na tržištu benzina, ali je sigurno da ćemo biti s najkvalitetnijom ponudom svih goriva“,rekao je Nusret Šarić.

Posjetioci na benzinskoj pumpi NUTRIA, osim visokokvalitetnih goriva, u ponudi imaju širok asortiman pića, prehrambenih i proizvoda za motorna vozila.

Ono što je sigurno jeste-Naš cilj je da klijentima pružimo kvalitet ,a oni nama povjerenje. Kvalitet je ipak najjeftiniji! Poručuju iz firme NUTRIA d.o.o.

Merisa Mujčinović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje