Početna aktuelnosti Poziv mladim osobama za besplatno učešće u programu poduzetničke obuke

Poziv mladim osobama za besplatno učešće u programu poduzetničke obuke

325
0
Podijeli

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti, u okviru projekta“Održivo poduzetništvo mladih” koji se implementira uz podršku Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta objavljuje:

Poziv mladim osobama

za besplatno učešće u programu poduzetničke obuke

Udruženje – Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis organizirabesplatan program poduzetničke obuke na temu održivog i zelenog poduzetništva u okviru projekta „Održivo poduzetništvo mladih “, za mlade studente IUS-a i druge zainteresovane mlade ljude koji posjeduju poduzetnički potencijal.

Program poduzetničke obuke će se održati 13.02.2020. godineu prostorijama Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu (IUS-a).

Program poduzetničke obuke bit će fokusiran na transfer znanja mladim i ambicioznim osobama u svrhu njihovog osposobljivanja i podrške za pokretanje vlastitog održivog biznisa, kako bi ojačali  poduzetništvo mladih u Bosni i Hercegovini i smanjili nezaposlenosti mladih osoba. Učesnici obuke će dobiti priliku da steknu saznanja koja se tiču kreiranja poslovne strategije i poslovnog plana, organizovanja malog biznisa, oblasti poreza i drugih obaveza prema državi, procedure pokretanja biznisa i značaja održivog poslovanja. Pri završetku programa obuke svi učesnici će dobiti certifikat o učešću u ovom jedinstvenom programu poduzetničke obuke.

Poziv je otvoren za sve studente IUS-a i druge zainteresovane mlade ljude koji posjeduju poduzetnički potencijal.

Pri selekciji učesnika, prednost će imati imati ženske osobe, kao i osobe sa visokim akademskim dostignućima.

Da bi se apliciralo na ovaj poziv potrebno je popuniti formular dostupan na QR kodu, energis.ba i društvenim mrežama ili putem info@energis.ba. Rok za podnošenje prijave je05.02.2020. godinea link za popunjavanje obrazca je https://forms.gle/spzFyHo8aBeB7f5i7.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i prijavite se za učešće u programu poduzetničke obuke kako biste učili od iskusnih stručnjaka, stekli uvid u stvarnost poduzetništva i dobili podršku za sve vaše poslovne zamisli.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje