Početna aktuelnosti Program stručnog osposobljavanja: Objavljen Javni poziv

Program stručnog osposobljavanja: Objavljen Javni poziv

1118
0
Podijeli

Javni poziv pravnim subjektima iz javnog, privatnog i nevladinog sektora za realizaciju Programa obavljanja stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa i ove godine objavio je načelnik Samir Kamenjaković.

S tim u vezi, pravni subjekti iz javnog, privatnog i nevladinog sektora prvenstveno sa  područja općine Živinice, pozivaju se da na osnovu vlastitih mogućnosti iskažu spremnost za prijem i učešće u programu osposobljavanja za rad u struci – stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba visoke stručne spreme (VSS) i srednje stručne spreme (SSS)- III i IV stepena. Javni poziv objavljen je 18.05.2018. godine i ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

Svoje aplikacije o spremnosti za prijem lica na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa po vrstama zanimanja i broju osoba, pravni subjekti mogu dostaviti Službi za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Živinice, na prijavnom obrascu koji se može preuzeti u Šalter sali web stranici općine.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje