Početna aktuelnosti ROĐENDANSKA NAGRADNA IGRA TRŽNOG CENTRA BINGO ŽIVINICE „ROĐENDAN PRVI SLAVIMO, MI...

ROĐENDANSKA NAGRADNA IGRA TRŽNOG CENTRA BINGO ŽIVINICE „ROĐENDAN PRVI SLAVIMO, MI VAS DARUJEMO“

784
0
Podijeli

TC Bingo Živinice slavi svoj prvi rođendan. Iako epidemiološka situacija mijenja način života, te su mogućnosti organizovanja događaja smanjene, uprava centra je odlučila da ipak obilježi prvi rođendan na prikladan način: nagradit će svoje vjerne kupce. Nagradna igra “Rođendan prvi slavimo, mi vas darujemo” trajat će od 15.10. do 15.11. U njoj mogu učestvovati svi koji u TC Bingo Živinice obave kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 KM. Kupovina mora biti ostvarena tokom jednog kalendarskog dana. Računi iz svih trgovina, restorana i uslužnih djelatnosti se mogu zbrajati.

Nagrade su korisne i vrijedne, a možete postati dobitnikom glavne nagrade od 2.000 KM ili jedne od 20 sedmičnih nagrada od 100 KM.

Vrijeme je za shopping koji vam može donijeti puno više od onoga što ste kupili. Zašto baš vi ne biste postali sretni dobitnici? Izvlačenje glavne nagrade održat će se 15.11.2020. u 12:00 u TC Bingo Živinice, uz mala rođendanska iznenađenja za sve posjetioce, a sve u skladu sa higijensko-epidemiološkim mjerama.

Okušajte svoju sreću, a mi vam želimo da se skupa s nama radujete. Proslavimo prvi rođendan omiljenog shopping mjesta u Živinicama.

Tatjana Paunoski

Rukovodilac službe marketinga

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje