Početna aktuelnosti Servisne informacije-06.05.2019.

Servisne informacije-06.05.2019.

463
0
Podijeli

POLICIJA- U toku proteklog dana i noći na putevima Općine Živinice dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povrijeđenih lica. Putničko motorno vozilo sletjelo je s kolovoza na regionalnom putu R455-a u ulici Modračkoj. Policijski službenici evidentirali su još  pet ostalih događaja.

HITNA- U Hitnoj službi Doma zdravlja pregledana su 164 pacijenta, tim ljekara i medicinara imao je tri terenske intervencije.

VATROGASCI- Profesionalna vatrogasna jedinica intervenisala je u naseljenom mjestu Živčići gdje je gosio talog od uglja i smeća od čega se širio neugodan miris.

JPVIK- Vodosnabdjevanje se odvija prema ustaljenom režimu redukcije.

PORODILIŠTE – U Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođeno 12 beba, šest dječaka i šest djevojčica.

BIHAMK- Pretežno mokar ili vlažan kolovoz i povećana opasnost od odrona karakterišu saobraćajnu situaciju u većem dijelu BiH. U višim predjelima kao i na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost. Apelujemo na vozače da voze opreznije, uz obavezno poštivanje svih saobraćajnih propisa.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje