Početna Uncategorized Servisne informacije 10.07.2020

Servisne informacije 10.07.2020

142
0
Podijeli

Prema informacijama dobivenim iz policijske stanice Živinice na području našeg grada u protekla  24 sata desila se jedna saobraćajna nesreća ,jedno narušavanje javnog reda i mira te 9 ostalih prijava građana.

U hitnoj službi doma zdravlje Živinice 100 pacijenata zatražilo je ljekarsku pomoć dok je tim ljekara i medicinara 2 puta izlazio na teren.

Vodosnabdijevanje na području grada uredno osim na području MZ  Dubrave gdje se vodosnabdijevanje vrši otežano informacija je iz JP VIK   Živinice.

U tuzlanskom porodilištu rođeno je 10 beba,6 dječaka i 4 djevojčice.

Povodom obilježavanja 25.godišnjice genocida nad građanima Srebrenice, danas i sutra zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području FBiH. Također, za ovu kategoriju vozila zabrana je na snazi danas i sutra i na putevima: Drinjača-Konjević Polje-Milići, Vlasenica-Luke, Konjević Polje-Bratunac, Drinjača-Bratunac-Srebrenica-Zeleni Jadar.

Danas od 12 do 22 sata na snazi će biti zabrana kretanja vozilima preko 3,5 tone ukupne mase na putu Luke-Vlasenica-Konjević Polje-Bratunac.

Sutra, na dan ukopa, saobraćaj teretnih vozila preko 3,5 tone ukupne mase bit će zabranjen na svim putevima koji iz pravca Sarajeva, Kladnja, Tuzle i Zvornika vode prema Srebrenici.

Sabina Kavgić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje