Početna Uncategorized Servisne informacije 16.06.2022.

Servisne informacije 16.06.2022.

37
0
Podijeli

Policijski službenici PS Živinice evidentirali su jedan slučaj narušavanja javnoga reda i mira. U pitanju je fizički napad u kojem su učestvovala dva lica. Evidentirano je i 18 ostalih događaja.

Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata obavila je 121 pregled i tri izlaska na teren.

Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice obavila je jednu tehničku intervenciju otčepljavanja kanalizacije koju su uzrokovale nedavne padavine u naselju Đurđevik.

JP VIK: Otežano vodosnadbijevanje u Dubravama, stanje u gradu uredno.

Porodilište: Na porodilištu na UKC Tuzla u prethodna 24 sata rođeno je 12 beba, devet djevojčica i tri dječaka.

BIHAMK:

Danas počinju radovi na dionici magistralnog puta M-18 Živinice-Stupari (u mjestu Đurđevik), zbog čega će se u narednih nekoliko dana u vremenu od 07:30 do 16 sati saobraćati usporeno, regulacijom semafora.

U toku su deminerski radovi na magistralnom putu Cerik-Lončari (na dionici Cerik-pijaca „Arzona“). Radnim danima u vremenu od 08:30 do 16 sati na snazi su polusatne obustave saobraćaja, uz 15-minutna propuštanja vozila. Za vrijeme obustave u funkciji je i alternativni pravac Cerik-Brčko-Orašje.

Na graničnim prelazima: Bosanska Gradiška, Gradina i Bosanska Kostajnica pojačana je frekvencija vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su kratkotrajna.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje