Početna aktuelnosti Servisne informacije-26.04.2019.godine

Servisne informacije-26.04.2019.godine

272
0
Podijeli

POLICIJA- Službenici Policijske stanice Živinice zabilježili su jedno krivično djelo u toku proteklog dana i noći. Krivično djelo teške krađe desilo se u naseljenom mjestu Šerići gdje je zabilježena provala u porodičnu kuću.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu M18 u naseljenom mjestu Đurđevik Stari nije bilo povrijeđenih lica, na vozilima je nastupila manja materijalna šteta.

Evidentirano je 8 ostalih događaja.

HITNA- Uposlenici Hitne službe pregledali su 149 pacijenata, tim ljekara i medicinaraimao je jednu terensku intervenciju.

VATROGASCI- Vatrogasci Profesionalne vatrogasne jedinice Živinice nisu imali intervencija.

PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je sedam beba, četiri dječaka i tri djevojčice.

JPVIK- Vodosnabdjevanje se odvija prema prvom stepenu redukcije.

BIHAMK- Saobraća se po pretežno suhom kolovozu, uz dobru vidljivost. Od ostalih puteva gdje je zbog radova izmjenjen režim saobraćaja izdvajamo magistralni put M-5 na području Ključa i Jajca, kao i magistralne puteve: M-5 Busovača-Kiseljak, M-17 Tarčin-Konjic, M-18 Semizovac-Vogošća, M-14 Bosanska Krupa-Srbljani, M-18 Kladanj-Podpaklenik i M-4 Teslić-Karuše.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje