Početna aktuelnosti Servisne informacije 26.08.2020

Servisne informacije 26.08.2020

166
0
Podijeli

Prema informacijama koje smo dobili iz Policijske stanice Živinice na području našeg grada u toku protekla 24 sata dogodile su se 4 saobraćajne nesreće a 7 lica je povrijeđeno u istim.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Prvoj ulici 1 lice zadobilo je lakše tjelesne povrede .

Na lokalnom putu u mjestu Bašigovci dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su 4 osobe zadobile tjelesne povrede.U istoj su učestvovala 3 putnička motorna vozila na kojima je nastupila materijalna šteta.

Saobraćajna nesreća dogodila se i na lokalnom putu u naseljenom mjestu Barice ,učestvovala su dva putnička motorna vozila a jedno lice je povrijeđeno.

U naseljenom  mjestu Bare došlo je do nesreće u kojoj je jedno lice povrijeđeno a na dva vozila je pričinjena manja materijalna šteta.

Prijavljeno je i 13 prijava građana.

U hitnoj službi Doma zdravlje Živinice 78 pacijenata je zatražilo ljekarsku pomoć dok je tim ljekara i medicinara 3 puta izlazio na teren

U tuzlanskom porodilištu rođeno je 7 beba,5 djevojčica i dva dječaka.

Zbog radova na redovnom održavanju rasvjete u tunelu Lendava na magistralnom putu Konjic-Jablanica u noćnim satima (23-05) vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju svjetlosnom signalizacijom.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta. Na graničnom prelazu Hum nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru, dok je na graničnom prelazu Metaljka ulazak u Crnu Goru moguć u vremenu od 07 do 19 sati. Granični prelaz Deleuša zatvoren je zbog radova.

Sabina Kavgić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje