Početna aktuelnosti Shoping day i popusti od 5% do 30% u ZH-Zoli

Shoping day i popusti od 5% do 30% u ZH-Zoli

249
0
Podijeli

Shoping day je prilika da po povoljnijim cijenama u ZH-Zoli pronađete sve za  svoje domaćinstvo. U bogatom asortimanu ponude ZH-Zola nudi građevinske materijale, keramiku, opremu za kupatilo, alate, vrtni materijal, posuđe, boje, lakove, rasvjetu, elektro materijal, bijelu tehniku, podne obloge i drugo što svi posjetitelji ZH-Zole već znaju ali u povodu sedmog rođendana BAU centra uprava ove živiničke firme za svoje kupce pripremila je popuste od 5% do 30%. Kupci u ZH-Zoli navikli su na raznoliku ponudu te je ova živinička firma postala rješenje za mnoge građevinske probleme ali i opcija u uređenju vašeg doma, a kao zahvalnost na velikom broju posjeta kupci su nagrađani rođendanskim popustima.

Na ovogodišnji shoping day svi kupci u ZH-Zoli mogu uštedjeti i do 30% na određenim artiklima iz bogate ponude. Vrata ZH-Zole sa rođendanskim popustima bit će otvorena i sutra, a kupci u nabavku artikala mogu doći već od 7:00 sati jer je radno vrijeme ZH-Zola tržnog centra od 7:00 do 19:00. Oni koji ipak nisu u mogućnosti posjetiti shoping day u ZH-Zoli svoje pravo na rođendanski popust mogu iskoristiti i putem zh-zolinog web shopa gdje mogu naručiti željene artikle, a iste će platiti prilikom preuzimanja. ZH-Zola nastoji se prilagoditi svim uslovima, rješenje su za svačiji džep, a web shop je prilika da budu bliži svojim kupcima.

Da je u ZH-Zoli kupac na prvom mjestu govori podatak da već duži niz godina svoje artikle besplatno dostavljaju kupcima. Sve za vaš dom možete pronaći na jednom  mjestu jer ZH-Zola u ponudi ima više od 25.000 proizvoda u čijem odabiru kvalitetnog i odgovarajućeg po vašoj želji pomaže uposleno stručno osoblje. Tradicija preko 30 godina uspješnog poslovanja u trgovini građevinskog materijala pokazala je da je firma ZH-Zola pouzdan partner u gradnji.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje