Početna aktuelnosti Škola nogometa NK Rijeka Šerići učestvovala na prestižnom turniru na Ilidži

Škola nogometa NK Rijeka Šerići učestvovala na prestižnom turniru na Ilidži

362
0
Podijeli

8.”ŠAMPION ILIDŽA CUP 2023”, praznik dječijeg fudbala na Ilidži na terenima Sportskog centra Igman, održan je proteklog vikenda, 01. i 02.07.2023. godine.

Osmo izdanje tradicionalnog međunarodnog fudbalskog – nogometnog turnira prijateljstva bilo je u znaku jubilarne 20. godine uspješnog rada škole fudbala ”ŠAMPION” Ilidža.

Sportski prijatelji, klubovi, akademije, škole nogometa sa svojim trenerima, svojim učešćem učinile su ovaj prestižni turnir do sada najmasovnijim i najbrojnijim.

Velika čast i priznanje odato je Školi nogometa NK Rijeka Šerići i njenom treneru Elvisu Kamberoviću, koja je, na poziv Organizatora, uzela učešće na ovoj renomiranoj smotri nogometnih talenata.

Puleni trenera Kamberovića dali su sve od sebe da dostojno predstavljaju Živinice i svoju školu nogometa u iznimno jakoj konkurenciji poznatih klubova i škola iz cijelog regiona.

Cilj organizator turnira, Škole fudbala „ŠAMPION“ Ilidža, jeste da turnir iz godine u godinu raste i podiže svoj kvalitet sa ekipama koje igraju na turniru.

Organizacijom turnira nastoji sa da se omogući mladima da odmjere snage sa kvalitetnim ekipama i trenerima, da vide u kojem pravcu ide njihov trud i rad.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje