Početna aktuelnosti Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe-grad Živinice-OBAVIJEST

Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe-grad Živinice-OBAVIJEST

346
0
Podijeli
Obavještavaju se pripadnici boračkih populacija koji imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Živinice da je Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe  Grada Živinice u skladu sa Pravilnikom o uslovima, kriterijima i postupku za utvrđivanje prava na jednokratnu bespovratnu dodjelu finansijskih sredstava za pomoć u rješavanju stambenih potreba socijalno ugroženih branilaca i članova njihovih porodica u 2020.godini objavila oglas za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratnih bespovratnih sredstava za pomoć u rješavanju stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja i članova njihove porodice na području Tuzlanskog kantona za 2020.godinu, za Grad Živinice.

Oglas je objavljen dana 22.06.2020.godine, na web stranici Grada Živinice, istaknut je na oglasnoj ploči Grada Živinice u šalter sali gradske uprave i traje do 07.07.2020. godine.

Obrazac potrebne dokumentacije i zahtjevi  mogu se preuzeti u šalter sali gradske uprave i na web stranici Grada Živinice.

Sve dodatne informacije zainteresovani aplikanti mogu dobiti u nadležnoj gradskoj službi  i šalter sali Grada Živinice.

Pomoćnik Gradonačelnika        mr.sc.Said Čerkezović

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje