Početna sport Sportski događaji za vikend

Sportski događaji za vikend

473
0
Podijeli

Ekipa Rukometnog kluba Konjuh Živinice u okviru 4. kola Premijer  lige BIH  na domaćem terenu dočekuje ekipu RK. Maglaj.Utakmica se igra sutra  u gradskoj  dvorani u Živinicama.

Ženski Dudbalski  klub Fortuna Živinice u okviru 7. kola premijer lige BIH  gostuju  kod ekipe ŽFK Emina .Naše nogometašice trenutno se nalaze na 4 mjestu na tabeli.

 

 

Ekipa nogometnog kluba Slaven Živinice u okviru 8. kola Druge lige sjever  u nedjelju na domaćem terenu dočekuje ekipu FK Rahići .Utakmica će se odigrati na Gradskom stadionu u Živinicama sa početkom u 15:30 minuta.Slaven se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli sa samo 3 osvojena boda i pobjeda na domaćem terenu značila bi mnogo fudbalerima ovog kluba.

Ekipa Fudbalskog kluba Priluk u nedjelju 3. oktobra u okviru 8. kola Druge lige federacije BIH  grupa Sjever ide u goste  gdje će odigrati utakmicu protiv ekipe FK Seona .Utakmica je na rasporedu u 15:30 minuta.Priluk se sa 10 osvojenih bodova nalazi na 8 mjestu na tabeli.

Ekipa NK Mladost Suha u okviru 7 kola druge kantonalne lige Tuzlanskog kantona dočekuju ekipu NK Rainaca .Utakmica je na rasporedu u nedjelju sa početkom u 15 :30 minuta.

Nogometni klub Rijeka Šerići igra prvensvenu utakmicu 8. kola Prve lige Tk na gostovanju kod ekipe NK Ingram iz Dubokog potoka .Utakmica počinje u 15 sati i 30 minuta .

Ženski Rukometni klub Živinice počinje svoju novu sezonu.U okviru 1. kola Prve lige FBIH za žene naše rukometašice dočekuju ekipu ŽRK Krajina iz Cazina.Utakmica  počinje  u 15 sati u gradskoj dvorani u Živinicama.

Sabina Kavgić

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje