Početna aktuelnosti Svečano otvoreni objekti Salihović RIH Company Živinice

Svečano otvoreni objekti Salihović RIH Company Živinice

1576
0
Podijeli

“SALIHOVIĆ RIH Company” d.o.o. za proizvodnju promet, trgovinu i usluge export-import Živinice, pored usluga kantiranja i rezanja, bavi se proizvodnjom pločastog namještaja po mjeri i želji kupca, kao i prodajom repromaterijala, radnih ploča, zidnih obloga i pratećih okova za namještaj.

Svečano otvorenje proizvodnog pogona Salihović RIH Company d.o.o Živinice upriličeno je danas u poslijepodnevnim satima  u ulici Rudarska 50 Živinice a odmah poslije toga i otvaranje salona u neposrednoj blizini robne kuće Omega.

Ovom svečanom činu prisutvovale su mnoge zvanice i gosti iz društveno-političkog i privrednog života grada Živinice a simbolično presijecane vrpce pripalo je gradonačelniku Samiru Kamenjakoviću i vlasniku firme Ramizu Salihoviću i njegovoj supruzi.

Grad Živinice prepoznat je kao uspješan u privlačenju investicija, a usluge i procesi gradske administracije u potpunosti su funkcionalni i po najvišim međunarodnim standardima, te je ovaj grad zbog toga dobio i BFC certifikat povoljnog poslovnog okruženja.

Salihović RIH Company je jedna od firmi koja će sigurno u narednom periodu još više doprinijeti privrednomj ekspanziji Živinica i učiniti da kvalitetom svojih proizvoda, stručnim i profesionalnim radom bude brend prepoznatljiv na bh tržištu.

Jasminko Razić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje