Početna aktuelnosti U Banovićima otvorena poslovnica “Miden company”

U Banovićima otvorena poslovnica “Miden company”

185
0
Podijeli

Najveći izbor keramike, sanitarije, parketa, laminata, rasvjete elektro i vodo materijala za vaš dom već 17 godina u našem gradu nudi poznata živinička firma „Miden company“. Zahvaljujući radu, predanosti i kvalitetu proizvoda „Miden company“ iz godine u godinu napreduje na bosanskohercegovačkom tržištu. Kako bi bliži svojim kupcima danas su otvorili još jednu poslovnicu. „Miden company“ možete pronaći  u Banovićima u tržnom centru Beta.

Firma „Miden company“ trenutno upošljava 30 edukovanih djelatnika koji rade u poslovnicama u Živinicama, Tuzli i sada u Banovićima. U Banovićima svoj posao dobila su tri radnika.

„Miden company“  je za svoje kupce u Banovićima spremio mnoštvo noviteta. U toku narednih sedam dana uposleno ljubazno osoblje svim posjetiteljima predstavit će bogatu ponudu asortimana na kojem će kupcim moći ostvariti uštedu od 10 do 20%, a za sav kupljeni asortiman dostava je besplatna. „Miden company nastavlja sa razvojem, a upravo će u Živinicama uskoro predstaviti renovirani i prošireni objekat“.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje