Početna aktuelnosti U MZ Šahići asfaltirane dvije dionice putne komunikacije

U MZ Šahići asfaltirane dvije dionice putne komunikacije

237
0
Podijeli

Iako protekli proljetni dani ne pružaju idealne uslove za realizaciju infrastrukturnih projekata na području našeg grada, Živinice su i dalje veliko gradilište čime se svakodnevno ispunjavaju ciljevi Gradske uprave i Gradskog vijeća grada Živinice, a to je kreiranje ugodne sredine za život svih građana našeg grada.

Pored velikih infrastrukturnih projekata, u gradu Živinice u toku je realizacija nekoliko projekata iz oblasti rekonstrukcije i asfaltiranja putnih komunikacija. Mještani mjesne zajednice Šahići dugo su imali probleme kada je u pitanju putna komunikacija, ali posljednjih godina značajan broj projekata realiziran je u ovoj mjesnoj zajednici. U mjesnoj zajednici Šahići danas je asfaltiran dio putne komunikacije.

Vršilac dužnosti gradonačelnika grada Živinice, Began Muhić, sa saradanicima danas je posjetio mjesnu zajednicu Šahići gdje je u toku realizacija dva infrastrukturna projekta iz oblasti asfaltiranja putne komunikacije.

Vrijednost danas realiziranih projekata na području Šahića je oko 23.000 KM.

Mještane mjesne zajednice Šahići raduje činjenica da je u proteklim godinama iz budžeta grada Živinice finansiran veliki broj projekata u ovome dijelu našega grada. Infrastrukturni projekti iz oblasti asfaltiranja realiziraju se širom našeg grada.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje