Početna Uncategorized U Živinicama otvorena savremena laboratorija “Sky Medical Lab”

U Živinicama otvorena savremena laboratorija “Sky Medical Lab”

114
0
Podijeli

U ulici oslobođenja preko puta Islamskog centra u Živinicama je smješten  savremeni medicinsko-biohemisjki laboratorij „Sky Medical Lab“ u kojem naši građani imaju priliku izvršiti širok spektar laboratorijskih analiza.

Iznimna je važnost ovakvih ustanova koje pružaju najsavremenije laboratorijske pretrage, što je skupa sa prihvatljivim cijenama tih usluga, svakako dobra stvar za sve pacijente.

“Sky Medical Lab” Živinice upošljava 4 radnice sa podučja našeg grada s tim da je peta uposlena osoba sa velikim iskustvom u struci od 40 godina radnog staža.

Na ovom mjestu sigurno ćete dobiti visok nivo usluge i brze rezultate testova.

Sky Medical laboratorija posjeduje i savremenu opremu svjetske tvrtke Becman Koulter, poznate vodeće tvrtke koja se bavi razvojem, proizvodnjom i plasiranjem proizvoda koji pojednostavljuju, automatiziraju i inovaraju kompleksne biomedicijske preglede.

Prilikom otvaranja laboratorija je pacijentima ponudila i određene popuste koji traju do 10.maja.

Sve analize koje izvršite u Sky Medical Lab-u validne su u zdravstvenim ustanovama kaže Alma Jusupović-diplomirani inženjer medicinsko-laboratorijske dijagnostike.

Ono što je sigurno jeste da ćete u Sky Medical Labu-u dobiti vrhunsku uslugu i profesionalan odnos prema  pacijentu, vaše je da se za termin obratite na brojeve telefona i 035 831-631, 061 079-811 ili putem e-maila te društvenih mreža fb  i instagrama, gdje također  imate uvid u sve usluge koje pružaju i cijene testiranja.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje