Početna aktuelnosti Uspješna godina poslovanja cvjećare “Seka”

Uspješna godina poslovanja cvjećare “Seka”

1008
0
Podijeli

Na današnji dan prije godinu dana otvorena je cvjećara „Seka“ vlasnice Melise Butković u okviru Start-up projekta koji se realizira iz Gradskog budžeta.

Od 54 projekta koji su pokrenuti na ovaj način samo je jedan start-uper odustao, ostali su svoju poslovnu priču uspješno započeli.

Jedna od njih je Melisa Butković koja je prije sedam godina odlučila da se bavi prodajom cvijeća. Nikada nije razmišljala da će joj to postati biznis, do prošle godine kada je otvorila svoju cvjećaru.

U bajkovito uređenom prostoru cvjećare, koja je kao mali raj za ljubitelje cvijeća, Melisa prema vašim željama izrađuje savršene cvijetne kreacije. Cvijetni studio prepun šarolikog cvijeća, te prelijepih cvijetnih aranžmana koji krase izloge, sve to je postigla zahvaljujući upornosti i ljubavi prema cvijeću.

Mnogo je Melisa za vrijeme svog rada izazvala osmijeha na lice, jer gdje god se pojavi donosi prelijepe cvijetne aranžmane.

Gradonačelnik ističe da ovakve biznis ideje daju vjetar u leđa svim mladim ljudima koji su možda u dilemi da svoje snove pretoče u stvarnost. Zahvaljujući podršci Grada sada su ti snovi na dohvat ruke.

Sudeći prema rezultatima prve godine poslovanja cvjećari „Seka“ smiješi se još bolja budućnost. Ne sumnjamo da će svojim predanim radom i ljubavlju prema ovom poslu nizati još bolje uspjehe.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje