Početna Uncategorized Bijeg od gradske vreve potražite u kompleksu ˝Mala priča˝

Bijeg od gradske vreve potražite u kompleksu ˝Mala priča˝

113
0
Podijeli

Živinice iz godine u godinu turistima nude veoma zanimljive sadržaje u kojem mogu uživati sa porodicom ili društvom.

Tako između ostalih turističkih ponuda i atrakcija,  već neko vrijeme  na Malinama , svi oni koji žele da se odmore od gradske vreve mogu posjetiti prelijepi objekat ˝Mala priča˝ koji nude domaću hranu ali i jedinstveni ambijent u kojem će uživati u prirodnim ljepotama .

Zavirite u jedinstveni ambijent objekta ˝Mala priča˝ .

Topao enterijer od prirodnih materijala i dominantog drveta, nesvakidašnja arhitektura čine ovo mjesto jedinstvenom, baš kao i priroda koja dodatno krasi ovu lokaciju.

Stoga svi vi koji želite da budete dio ˝Male priče˝imate mogućnost uživati u različitim sadržajima, od ribarenja, vožnje biciklom do ukusne domaće hrane proizvedene na tradicionalan način.

Kompleks ˝Mala priča˝smješten je na površini od 2 hektra zemljišta.

Gradnja istog je počela 2010.godine, da bi 2014 godine počela da ˝živi˝.

Najčešći gosti na ovom području su stranci, priča vlasnik Mensur Mehmedović, čiji su domaćini uvijek on i njegova uža porodica.

Za razliku od drugih objekata ili lokacija koje su posjetiteljima dostupne u Živinicama, ovaj kompleks možete posjetiti samo ukoliko ste izvršili rezervaciju, u suprotnom bićete vraćeni.

˝Mala priča ˝ na Malinama samo je jedan u nizu turističkih ponuda koje Živinice nude turistima.

Nalazi se u neposrednoj blizini grada, te onim koji posjete ovaj kompleks omogužava da se tokom dana imaju mogućnost upoznati i druge turističke potencijale Živinica.

Dijana Svrakić

 

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje