Početna aktuelnosti MK ˝ Black Bickers˝ Živinice organizator ˝Ljetnih moto susreta ˝

MK ˝ Black Bickers˝ Živinice organizator ˝Ljetnih moto susreta ˝

254
0
Podijeli

U organizaciji Moto kluba ˝Black Bickers˝ Živinice , u našem gradu održani su ˝Ljetni moto susreti˝.

Bajkeri iz Bosne i Hercegovine, Srbije, , Slovenije, Austrije  i drugih zemalja uživali su u druženju, vožnji i zabavi u kampu domaćina, na jednom od popularniih živiničkih  izletišta, nadomak Suhe.

Na lokaciji nadomak Suhe u aprilu mjesecu ove godine , MK ˝Black Bikers˝ Živinice  bio je domaćin druženja nekoliko moto klubova sa područja TK, na kojem je dogovoren ovogodišnji ˝Ljetni moto susret˝ koji je održan proteklog vikenda na istoj lokaciji.

Predsjednik MK ˝Black Bickers˝  Almir Srajlić je kazao , da MK ˝Black Bikers˝ tokom godine organizuje tri moto susreta, od kojih je jedan zimski i dva ljetna , na kojima se okupi veliki broj zaljubljenika dvotočkaša.

˝Ovoga puta imamo ne samo bajkere iz BiH , nego i iz Slovenije , Hrvatke, Austrije, Njemačke i drugih zemalja, koji  godinama posjećuje ove naše moto susrete˝, dodao je Sarajlić.

Za bajkere važi da su zaljubljenici motora koji pored svega vole zabavu i druženje, pa su i ovoga puta  donijeli samo pozitivne vibracije i osmjeh.

Oni koji su se našli na ovogodišnjim˝ Ljetnim moto susretima ˝ imali su priliku kroz vožnju po našem gradu ,upoznati se sa prirodnim ljepotana kojima Živinice obiluju.

Razgovarali smo sa bajkerima iz Slovenije i Austrije , a oni su imali samo riječi hvale za organizatora (MK ˝Black Bikers˝ Žiivnice) ovog događaja.

(Izjave u prilogu…)

Nakon obilaska grada Živinica , bajkeri su nastavili druženje do kasno u noć.

Vjerujemo, da će MK Black Bikers Živinice  ambiciozno nastaviti raditi i u budućnosti.

Novinarka:Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje