Početna aktuelnosti Uskoro dogradnja zgrade Gradske uprave

Uskoro dogradnja zgrade Gradske uprave

30
0

Grad Živinice, svakim danom, raste, razvija se i širi u svakom pogledu .

Samim tim, usluge koje građani traže od gradske administracije sve su kompleksnije i iziskuju bolje uslove za ispunjavanje istih.

S toga je Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom Živinica dr. Beganom Muhićem krenula u realizaciju važnog projekta kako bi se postigao željeni cilj – kvalitetnije i efikasnije usluge građanima.

Uskoro će doći do dogradnje dijela zgrade Gradske uprave te je tim povodom danas potpisan ugovor sa, na tenderu, izabranom izvođaču radova.

Prvi čovjek grada Živinice istakao je u jučerašnjoj izjavi za medijski servis naše lokalne zajednice da je njegova intencija i želja da građani imaju dostojanstvene uslove za boravak u zgradi Gradske uprave prilikom obavljanja bilo kojeg posla u odnosu sa službenicima gradske administracije.

Kompanija koja je izabrana po javnom pozivu ima najbolje reference i već se dokazala i pokazala na području grada Živinice realizacijom i drugih važnih projekata koji doprinose boljoj funkcionalnosti i ljepšem vizelnom doživljaju grada Živinice.

Nakon danas potpisanog ugovora konkretni radovi na ralizaciji ugovorenog počinju već za nekoliko dana.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje