Početna Uncategorized Obavljen žrijeb političkih subjekata za učešće u emisijama TV Živinice

Obavljen žrijeb političkih subjekata za učešće u emisijama TV Živinice

304
0
Podijeli

U predstojećeoj kampanji za opće Izbore 2022.godine politički subjekti koji su registrovani u izbornoj jedinici 079 Živinice putem TV Živinice,  imaće priliku da se predstave javnosti kroz  četiri forme oglašavanja, i to Neposredno obraćanje, TV Debate,  Izborna hronika i Plaćeno političko oglašavanje.

Žrijebu koji je TV Živinice danas obavila prisustvovala su samo četiri predstavnika političkih subjekata od registrovanih 40 u izbornoj jedini 079 Živinice.

˝Današnjim žrijebom utvrdili smo raspored nastupa političkih subjekata za tri besplatne forme (Neposredno obraćanje, TV debata i Izborna hronika), kazao je glavni i odgovorni urednik TV Živinice Jasminko Razić, te naglasio da će svim registrovanim političkim subjektima u izbornoj jedinici 079 Živinice , biti dostavljeni rasporedi nastupa u emisijama TV Živinice.

Ćazim Hadžić ispred GIK Živinice pratio je tok žrijeb koji je danas održala TV Živinice za učešće u emisijama političkih subjekata koji su registrovani u izbornoj jedini 079 Živinice, i kazao da je sve proteklo u najboljem redu.

Svi politički subjekti koji su ove godine prijavljeni u izbornoj jedinici 079 Živinice kompletan  raspored u pomenutim  emsijama moći će pogledati u programu naše televizije ali i na našoj web stranici.

Dijana Svrakić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje