Početna aktuelnosti Bingo Group dovodi Sarajevo Film Festival u Tuzlu

Bingo Group dovodi Sarajevo Film Festival u Tuzlu

552
0
Podijeli

Partnerstvo Bingo Group, najveće domaće poslovne grupacije i Sarajevo Film Festivala, najsnažnijeg domaćeg brenda, od ove godine donosi i dio festivalske atmosfere u Tuzlu.

Kroz Bingo Ljetno kino, gradjani Tuzle, će imati priliku doživjeti posebno iskustvo gledanja filmova pod vedrim nebom, u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Osim što će postati prepoznatljiv filmski događaj u gradu, Bingo Ljetno kino će od 11.8. do 18.8. 2023. postati izvrsna inspiracija za daljnje razvijanje kulturnih sadržaja i okupljanja široke publike, kako bi zajedno uživali u magiji filmske umjetnosti.

Ovaj događaj je još jedan dokaz da suradnja između kompanija i kulturnih organizacija može stvoriti pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu i kulturu, te inspirisati i druge da se uključe u podržavanje umjetničkih inicijativa.

Kroz njihovu predanost kulturi i zajednici, Bingo Group je dokazao da su društvena odgovornost i poticanje umjetnosti ključni elementi u izgradnji boljeg društva.

Prva projekcija u Bingo Ljetno kino Tuzla 11.8.2023.

On-line prodaja ulaznica za sve projekcije u Bingo Ljetno kino Tuzla je moguća putem putem zvanične web stranice Sarajevo Film Festivala, a lokacija Box Offica u Tuzli se nalazi u prostorijama Turističko informativnog centra, adresa Soni trg 6, Tuzla. Bingo Group će putem svojih društvenih kanala, ali i niza nagradnih igara obezbijediti besplatne ulaznice za one koji budu posebno sretni i spretni.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje