Početna aktuelnosti Biznis liga u malom fudbalu od oktobra i u našem gradu

Biznis liga u malom fudbalu od oktobra i u našem gradu

172
0
Podijeli

Biznis liga sve je popularnija u gradovima Bosne i Hercegovine. Glavni motivi su druženje i zabava iz kojih se mnogim ekipama otvori mogućnost zarade i uspjeha na takmičenjima izvan Bosne i Hercegovine. Od ove zime Biznis liga bit će aktuelna i u našem gradu. Prijavljene ekipe će predstavljati svoje firme, ustanove, grupacije ili preduzeća kroz utakmice koje će biti odigrane u okviru od četiri mjeseca u Gradskoj dvorani u Živinicama.

Biznis liga imat će svoja pravila i ograničenja koja će učesnici morati poštovati, ali organizatori su odlučili izaći u susret i nekim manjim preduzećima koji imaju problema sa igračkim kadrom da ekipu mogu popuniti sa igračima koji nisu njihovi uposlenici.

Prema riječima organizatora lige pripreme za početak Biznis lige idu u skladu sa očekivanjima. Mnogi koji sudjeluju u ovom projektu im izlaze u susret pa se nadaju da će obezbijediti i najbolje termine za odigravanje svih utakmica.

Svi zainteresovani za projekat “Biznis lige” detaljnije informacije mogu pronaći na facebook stranici Biznis liga ili na broj telefon organizatora projekta Alena Idrizovića 061/652-504. Liga će startati 3. oktobra, a zamišljena je kao prilika za zabavu uposlenika firmi ili ustanova u zimskim danima. Rok za prijave je 1. oktobar ili do popunjavanja kapaciteta lige. Organizatori lige obezbijedili su i nagrade za najbolje koje će biti naknadno određene.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje