Početna aktuelnosti Centar za zdravo i kreativno odrastanje-uspješan projekat!

Centar za zdravo i kreativno odrastanje-uspješan projekat!

807
0
Podijeli

Sinoć je u Velikoj sali Bosanskog kulturnog centra Živinice upriličena  javna prezentacija projekta “Centar za zdravo i kreativno odrastanje”-odsjeka za glumu,fotografiju i videoprodukciju,te engleski jezik.

Prisutni na prezentaciji imali su priliku vidjeti tromjesečna dostignuća u radu pomenutih studija čiji su polaznici najmlađi Živiničani i Živiničanke.

Centar za zdravo i kreativno odrastanje projekat je Bosanskog kulturnog centra Živinice čija je realizacija započela prije nekih tri mjeseca  i sudeći po prezentacijama tromjesečnog rada nekoliko odsjeka koje se manifestuju ovih dana,može se zaključiti da je to pun pogodak vrijednih djelatnika i menadžmenta BKC-a Živinice.

Roditelji i njihova djeca, koji su polaznici nekoliko odsjeka Centra za zdravo i kreativno odrastanje, više su nego zadovoljni radom mentora kao i usvojenim znanjima za protekla tri mjeseca.

Na sinošnjoj javnoj prezentaciji grupa za glumu,engleski jezik,fotografiju i videoprodukciju prisutni su imali priliku uživati u dječijim kreacijama koje su finalno dostignuće dosadašnjeg rada pomenutih studija u okviru projekta “Centar za zdravo i kreativno odrastanje”.

 

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje